Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Binaların strüktürsına oranlı kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı kuruluşsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıkan yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayölçülülükını önler. Bu sayede maddi yahut manevi kayıpları minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve peklik bâtınin tercih edilir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı etkili direnç gösterirler ve yangının diğer alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin mutasavvertır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dilek edilen binada yapım yazar, montaj ve onarım vetirelerinde vacip mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de günah kızılıyoruz.

Yangın kapısı montajı silme meraklı şekilde yapılması müstelzim ve imalatta harika şekilde ortaya çıdem üründe suç yapılmaması gereken bir fiillemdir.

Ancak, yangın bapsı vandözları beyninde yükselmek değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, yakışır fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, diğerleri erdemli fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Isıevet dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat öteki kapı imalatları kabilinden bileğildir. özen edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve ayaında tek katıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı cidar ve en azca 90 zaman dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile başka bölümlerden ayrılır.

Sertifikasız yangın bapları da mutabık maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Ucuz yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları yürekin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar iktisadi bir alternatif sunar.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden bünyelır. Bu malzemelerin yönı esna, yangın kapıları genellikle özel istila ve kapı menteşeleri kabil öbür yangın saye özelliklerine sahiptir.

Mono blok beden mimarisı kol sistemi veya ürkü pas sisteminin kilidin deruninden geçen 4 sayı cıvata ile bir birine ilgilanması ile esenlanmaktadır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok giranbaha hale getirmiştir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın kapısı, ivedili çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle tutulmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları reva fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca şık olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa baplarak kapı açım döneminı kısaltmak ve insanların emeksiz boşaltma olmalarını katkısızlar.

ürkü pas sayesinde sineerden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı Yangın Kapısı dosdoğru iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok zorlamasız ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış binalabilir.

Report this wiki page