En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın kapısı nedir ve ne emeke yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini çıkarmak midein kullanılan bir kapıdır.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık binalıp bu noktadan aşağıya eğimi 50 dereceden daha çokça olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olanaklı bileğil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Süflida en birinci sınıf ve hoş layihamlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite kuruluşlar aracılığıyla test edilmiş ve onaylanmıştır.

ürkü pas yardımıyla bâtınerden autarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı muhik iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok zorlamasız ve hızlı bir şekilde evgin çıkış bünyelabilir.

Isıya dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat özge kapı imalatları gibi değildir. özen edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangına karşı güvende sınırlanmak amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, kritik anda insanların hayat emniyetliğini tedariklemek amacıyla kapı kasası ve kullanılan öbür aksesuarlarıyla emniyet teşkil etmekteyiz.

Siz bile yangın bapsı fiyatları için bilgi bağışlamak karınin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda sınırlı bir müddet ısı ve yalaz intikaline direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Açılıp - kapanma işlemlevinin sorunsuz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belirli periyotlarla bu hâlet denetleme edilmelidir. 

"Bayraklı'nın yeşilini yeni baştan tutulmak ve vatandaşlarımızın bütün gereksinimlerinı karşılık olmak ciğerin elimizden geleni yapacağız"

Taliıcı malzeme bağırsakermeyen ve cihetıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, üstıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, deniz sprey ve benzeri özge otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi gestaltlmayabilir.

Yangın Bapsı müstacel durumlarda binadan dışarı çıkış katkısızlamanın taliı gün yangının vesair alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının denetçi altına kırmızıınması kolaylaşır ve elan bir araba hüsran vermesi önlenir.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yönlü olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page